Inbrekers aangehouden na Burgernetmelding

woensdag 19 april 2017

Wijk aan Zee - Op dinsdagavond hield de politie twee mannen aan op verdenking van inbraak in een woning aan de Tappenbeckstraat in Wijk aan Zee. Het gaat om een vrouw en een man van 29 en 28 uit Hoevelaken en zonder bekend adres.

Omstreeks 22.45 uur kwamen de bewoners thuis. Hun woning bleek helemaal overhoop gehaald te zijn. Ook hoorden zij van de bovenverdieping geluiden komen. Toen zij riepen, kwamen van boven een man en een vrouw aangelopen. Een van hen had een fles drank bij zich, waarmee beiden de woning uitliepen. Bij controle bleken ook de bovenverdieping en de zolder doorzocht te zijn. Uit de woning werd een laptop gestolen. Twee tassen, waarin gestolen spullen waren gedaan, bleven in de woning achter.

Naar aanleiding van een Burgernetmelding kreeg de politie een tip dat beide verdachten op de Binnenduinrandweg zouden lopen. Hier werden zij door de politie aangehouden. De vrouwelijke verdachte bleek een knuffel bij zich te hebben die afkomstig was uit de woning. Beide verdachten zijn voor verhoor en onderzoek overgebracht naar het politiebureau. Beiden bleken onder invloed van alcohol te verkeren.

2017079607

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Uitgeest | 112 alarmeringen Uitgeest | Goedkoop Tanken in Uitgeest | Supermarkten in Uitgeest | Weerbericht Uitgeest